• 05 925 11 46
  • belizajec.center@gmail.com

Šola smučanja/deskanja

Šola smučanja/deskanja

Smučarska šola Golte – Beli zajec ima dolgoletno tradicijo.V zadnjih letih je z razvojem smučarskega centra Golte, tudi šola smučanja dobila več povpraševanja in večjo veljavo.

V naši smučarski šoli je 10 zelo strokovnih in izkušenih učiteljev, ki smo v nespremenjeni sestavi že nekaj let. To je tudi jamstvo, da boste z našimi uslugami zadovoljni. Med drugim pa smo smučarska šola, ki je vrsto let v združenju nacionalnih šol smučanja Slovenije in zato izpolnjujemo posebej zahtevne kriterije. Prav za vsakega od vas se najde nekdo od nas, ki vam lahko svoje znanje prenese na vam najbolj primeren način.

Znani smo po tem, da se zelo individualno posvečamo strankam in da so med njimi pogosto tudi ljudje s posebnimi potrebami. Naprimer, slepi smučarji za nas niso nič nenavadnega. Učimo pa tudi otroke s cerebralno paralizo lažjih oblik.

V šoli smučanja pa si lahko opremo tudi izposodite oz. kupite.Če imate vse to s sabo, pa mislite, da oprema ni vdrževana, tako kot je treba, pa nič zato, ker je v naših prostorih, tudi zelo moderen in kvaliteten Ski servis Slemenšek, ki vam opremo pripravi za varno in ugodno smučanje.

Vabljeni, da nas obiščete in se tudi vi prepričate, zakaj naše stranke odhajajo domov zelo zadovoljne.

letak-akademija-smucanja-2016-ok

 

http://www.golte.si/cms/si/index.php/sploni-pogoji-poslovanja

 

Bojan